Lär dig marknadsföra ditt företag på sociala medier.

2015-01-26 07:34
Lär dig marknadsföra ditt företag på sociala medier

För ett litet tag sedan var jag i Uppsala och höll en föreläsning kring hur du som småföretagare kan marknadsföra ditt företag på sociala medier. Den var en mycket kul och givande timme där sociala medier med all dess potential låg i fokus. Är du nyfiken på att få en inblick i vad jag delade med mig av för tips kan du spana in min presentation på slideShare:

http://www.slideshare.net/MaleneF

För att skaffa mig lite extra inspiration inför föreläsningen läste jag bland annat marknadsföring och kommunikation i sociala medier av Lena Leigert, tips tips på en bra bok! Samt tidningen  Småföretagarens guide till Marknadsföring i sociala medier en tidning jag kan rekommendera fullproppad med massa tips.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Kategorier: , , , , , , ,