Man kan inte vara bäst på allt, jag kan sociala medier!

2013-01-08 12:00
Sociala medier

Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, LinkedIn, Blogg, det finns massor av sociala medier idag.  Måste man verkligen ha en närvaro i alla dessa?

Jag är Malene Falk och jag lever min dröm, drömmen att få jobba med sin passion –

“Do what  you love and you will never work a day in your life”

Min passion handlar om kommunikation och företagande. Jag driver mitt alldeles egna PR- och kommunikationsföretag, där jag hjälper andra företag att etablera en kontinuerlig närvaro på sociala medier.

Nej! är svaret på frågan jag ställde innan, du behöver verkligen inte finnas på alla sociala media kanaler som finns. Det viktigaste är att finnas där dina kunder finns. Att bygga upp en relation med målgruppen så att ni kan kommunicera med varandra och bli kompisar.

Denna fråga och många andra hjälper jag gärna dig med så tveka inte utan hör av dig ifall ditt företag behöver hjälp med att nå ut och etablera en kontinuerlig närvaro i sociala medier.

Må gott!

Malene Falk – PR-pro & sociala media konsult.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Kategorier: , , , , , , ,